Nikdy jsem se o módu moc nezajímala. Měla jsem svůj svět a přemýšlela jsem úplně nad jinými věcmi. Paradoxně zlom přišel až v době, kdy se mi narodila dcera. Tehdy jsem o sebe začala skutečně pečovat. Chtěla jsem se prostě cítit co nejkrásnější. A tak jsem si nakoupila na stránkách různé věci, jako je make-up, oční stíny a tak podobně. Vzhledem k tomu, že jsem docela velkou část života měla i nízké sebevědomí, tak mi to docela pomohlo. Naučila jsem se mít ráda sama sebe takovou, jaká jsem. No a samozřejmě se mám teď aktuálně ráda, ale make-up mě prostě nějakým způsobem vylepšuje a dodává sebevědomí.

modní ikona

A navíc jsem zjistila, že líčit se mě strašně baví. A s tím vším mi pomohla moje starší sestra. Ukázala mi, jak se mám líčit a co a jak používat a aktuálně jsem strašně spokojená. Jasně, že make-up nepoužívám každý den, ale snažím se chodit upravená, co to jde. A je fakt, že make-up dělá taky hodně. Například když jdu někam ven, tak se namaluji. Většinou si make-up dělám podle příležitosti a toho, kam jdu. Například když jdu na oslavu, nebo nějakou narozeninovou party, tak si udělám takový podstatně výraznější make-up. No a naopak, když jsem doma a už mám třeba chuť se namalovat, tak bohatě stačí make-up úplně jemný.

móda

Snad chápete, co vám tím chci říct. Samozřejmě ale každého líčení se nebaví, a to je taky v pohodě. Hlavní je cítit se dobře a tak, abyste byli spokojení. Já bych vlastně ani nikdy nevěřila tomu, že mi líčení a make-up dodají tolik sebevědomí, ale je to tak. Hodně mi pomohl a jsem neskutečně šťastná za to, že mi sestra s tím vším pomohla. Dost si toho vážím. A pokud jste taky třeba ve fázi, kdy se líčíte a jste začátečníci, tak se určitě můžete kouknout na internet, kde plno lidí natáčí třeba tutoriály a návody a ukazují, jak se nalíčit a pro vás to bude určitě zajímavé.