Kuchyňská linka není jen otázka prestiže a designu, ale především funkčnosti. Když máte starou linku která vám vůbec nevyhovuje, nebude se vám vařit ani trochu dobře. A pokud máte obývací prostor spojený s kuchyňským koutem, bude vám vadit i zastaralých design a často i oprýskané skříňky. Můžete si dovolit koupit novou linku, protože v dnešní době je možné nechat si vyrobit kuchyni na míru za dostupnou cenu.

šedá linka

V případě že bydlíte v rodinném domě a máte dostatek prostoru na velkou moderní linku, nejspíš ji při návštěvě studia neodmítnete a neodoláte jí. Kdo má možnost, logicky si vybírá co největší kuchyňskou linku, aby se mu do ní vešlo všechno nádobí. V případě že nemáte spíž, oceníte i dostatečně velkou potravinovou skříň, kam se vám vejdou zásoby. Promyšlená kuchyňská linka je důležitá z hlediska pohody vaření, a také z důvodu ukládání nádobí a potravin. Luxusní moderní kuchyně už nejsou jen záležitostí těch nejdražších kuchyňských studií, ale luxusní kuchyně vám vyrobí i šikovný truhlář. Díky tomu vás vysoce moderní kuchyňská linka nevyjde na stovky tisíc Kč, ale jen na zlomek této částky. I truhláři musí pracovat s plánovačem kuchyně, takže když navštívíte truhláři s tím že chcete novou linku, společně si projdete návrh, a sami si řeknete co by se vám líbilo.

moderní linka

Jak vybrat linku?
Každý má jiné potřeby a preference, a také jiný vkus. Linku byste si měli vybírat především podle toho, aby vám dobře sloužila. Vzhled by měl být až podružný, ale je jasné že je složité vzhled upozadit a soustředit se především na to, abyste si vybrali kvalitní kování a především si dobře rozvrhli pracovní plochu. Jistě víte jak se vám vaří ve vaší současné lince, a proto byste si měli uvědomit co vás na ní štve a co vám naopak vyhovuje. Sdělte to truhláři při plánování a společně docílíte toho, že nová linka vám bude vyhovovat na 100 %.